Biografi

Tina Rask (f. 1992 Roskilde Amt Sygehus Køge). Jeg skriver digte og så arbejder jeg også på min første roman, som er en psykologisk thriller.

Inspirationen

Min inspiration til at skrive, startede allerede da jeg var barn. Jeg så altid frem til, når min far og jeg skulle på biblioteket om aftenen, hvor jeg slæbte mine arme lange, på alle de bøger jeg lånte.

Jeg kunne aldrig nøjes med én bog og jeg læste gerne flere lige i streg. Dengang drømte jeg om at blive bibliotekar, før alting blev digitaliseret.

Observationen

Jeg har altid observeret og filosoferet over omverdenen, og ikke mindst haft trang til at sætte ord og billeder på tankestrømmen, der fulgte med.

Der er gået mange år, med en masse små-skriverier, før jeg endeligt satte mig for at skrive for alvor. I starten var det udelukkende digtene, der var min tidsrøver.

Motivationen

Som digter og forfatter, holder jeg aldrig helt fri, det er et 24/7 timers job. Der er aldrig noget, der går min næse forbi, uden at jeg graver dybere i det. Alt, hvad jeg færdes i, er med til at inspirere mig til mine skriverier.

Ambitionen

Udover mine digte, så er jeg i gang med at skrive en psykologisk thriller. Og her er det på samme måde. Det er med stor indlevelse, mine tanker bliver til skrevne ord og -billeder.

Forfatteren

Forfatter Tina Rask
Fotograf: RC Fotografi, Ida Mary Walker Larsen

At gøre hvad du drømmer om, er ikke umuligt – Begrænsningerne er skikkelser, der kun dukker op, hvis du selv skygger for lyset.
-Tina Rask